VEROUK je redno po urniku. Odpade samo v petek – veliki petek.

 III. Nadaljujemo  z  DEVETDNEVNICO v čast Svetemu Duhu. Posebej vabljeni birmanci, botri in njhovi starši. Vsak večer ob 19. uri. Srečanje z birmovalcem bo v torek, 15. apr. ob 18. uri. Po sveti maši bo srečanje s čalni ŽPS

IV. CVETNA NEDELJA. Ob 10. uri bo blagoslov obnovljenega križa in blagoslov zelenja pred cerkvijo. Lepo se zahvalimo g. Boštjanu Peseku iz Doliča za zastonjsko obnovo. Po deseti sveti maši bo pred cerkvijo pasijon – KUD Petrijanec.   Lepo vabljeni!  Bog povrni gasilcem obeh društev za lepi butari pri križu pred cerkvijo.

 V. postna SPOVED, vsak dan pred sveto mašo, na cvetno nedeljo spoveduje tuj spovednik. Vabljeni!

         Spoved bolnikov in starejših bo v torek, 15. apr. Spoved je bistveni del priprave na Veliko noč.

 VI. VELIKI TEDEN – vabljeni k mašam in obredom VELIKEGA ČETRTKA (imeli bomo obred umivanja nog (očetom letošnjih birmancev)) in molitveno uro, velikega PETKA IN SOBOTE, in sicer vsak večer ob 19. uri, ter k  VELIKONOČNI PROCESIJI na VELIKO NOČ ob 7. uri – prav gotovo pa k sveti maši! Lepo vabljeni!   VELIKI TEDEN naj bo velik tudi za našo vero in odnos do Kristusa.

 VII. MOLITVE OB BOŽJEM GROBU na Veliko soboto, 19. apr, se prosim udeležite v čim večjem številu iz vsake vasi, po redu, kakor ste povabljeni v župnijskem listu. Blagoslov jedil je po ustaljenem redu:

 (glejte župnijski list)

VERSKI TISK:  Družina, Misijonska obzorja

 Cerkev čistijo in krasijo in očistijo župnišče: starši birmancev in birmanci (v sredo 16. 4. ob 16. uri)

Zupnik Saturday 19 April 2014 - 08:25 am | | Default