I.  VEROUK  - počitnice.  Veroučenci 6. in 7. razreda, ki še nimajo vse urejeno, naj pridejo jutri, v ponedeljek, 30. 5.  ob 7.40 da uredijo, kar je potrebno.

 II.  Vaje ŽUPNIJSKEGA pevskega zbora bodo v sredo ob 20. uri.  Vaje OTROŠKEGA zbora so v nedeljo ob 8.30.

Srečanje MLADIH – ANIMATORJEV bo v soboto, 4. 6. ob 18. uri. Vabljeni!

III. Mesec maj – MARIJIN mesec. Šmarnice bodo tudi v nedeljo, 29. 5. ob 15. uri pri Kovačičevem križu v Ločkem vrhu,  Vabljeni! 

V petek je prvi petek in obisk bolnikov in prva sobota molitvena ura.

 IV. ŽEGNANJE OB GODU SV. URBANA,  40. obletnica mašništva g. Mirka Horvata in blagoslov obnovljene fasade ŽUPNIŠČA in nadstreška vrat.

Hvala dobrim gospodinjam za sladke dobrote in  kruh, vinogradnikom za vino. Hvala za vso podporo in sodelovanje, izvajalcem za njihovo delo, Občini in Čistemu mestu za donatorstvo in vsem dobrotnikom. Bog povrni.

 V. PRIPRAVA ZA KRST, bo v petek, 3. 6. ob 19.30.

 V. V četrtek 2. 6. 2016 poteka v naši občini akcija ZBIRANJA NEVARNIH odpadkov od gospodinjstev. Zbiral se bo: odpadna zdravila, pesticidi, baterije, akumulatorji, odpadna motorna olja, embalaža onesnažena z nevarnimi snovmi,  barve, laki, lepila, razni spreji, jedilna olja…ipd. Na dveh lokacijah in sicer:  Destrnik pri gasilskem domu od 14:00 do 15:30 in na parkirišču pri Mici v Janežovcih 16:00 do 17:30.  Nevarne odpadke,vas prosimo, da prinesete na prevzemno mesto v omenjenem času zbiranja.

 Cerkev čistijo in krasijo in očistijo župnišče v prihodnjem tednu: JANEŽOVCI

 VERSKI TISK: Družina, Ognjišče

Zupnik Friday 03 June 2016 - 08:39 am | | Default