I  POSTNI ČAS:  – pepelnica – strogi post, priprava na veliko noč – poseben čas milosti: več molitve, dobrih del in odpovedi.…    Akcija Karitas – 40. dni brez alkohola… ob postnih petkih – zdržek od mesa.

KRIŽEV POT – v nedeljo, 1. 3. ob 10. uri vodijo sodelavci Karitas.

Križev pot na Ptujski Gori vsako postno nedeljo ob 15. uri. Vabljeni!

 II. VEROUK  - počitnice.

 III Vaje OTROŠKEGA PEVSKEGA ZBORA so ob nedeljah ob 8.45. uri.

 IV SEMINAR nove evangelizacije – dvorana minoritskega samostana, vsak postni torek ob 19. uri. (Sveta maša je ob 18. uri). 25. 2.  -  P. Matei Sentes – Dopustimo da nas vodi Sveti Duh.

 V V sredo 26. 2. 2020 ob 10 uri bo v veroučni učilnici LIKOVNA DELAVNICA ZA OTROKE. Vodila jo bo naša slikarka Vera Kovačevič. Otroci naj seboj prinesejo risalne liste, čopič in vodene barvice.

 VI. IZBIRA ČLANOV ZA ŽUPNIJSKI PASTORALNI SVET  ŽPS) za obdobje 2020 – 2025.

Vabila za izbiro kandidatov oddajte še danes, v  nedeljo, 23. 2. 2020 po sveti maši. Lahko pa jih izpolnite sedaj po sveti maši.

 VII. DRUŽINA V VSAK SLOVENSKI DOM

Za vse, ki še niste naročniki, so pripravili posebno naročniško akcijo. V župnišču so na voljo posebne naročilnice, ki vam bodo omogočile prejemanje treh zaporednih številk tednika brezplačno. Ob tem vam Družina podarja priložnostno darilo (prejeli ste ga tudi vsi naročniki skupaj z Družino): kuharsko knjižico Kuhajmo s Tomažem Čižmanom. Prava krščanska družina tudi danes ne more biti brez verskega tiska.

 VIII DELOVNA AKCIJA – žaganje in kalanje drv. V torek, 25. 2.  ob 9. uri. Vabljeni in prošeni za pomoč.

 Cerkev čistijo in krasijo in očistijo župnišče v prihodnjem tednu: JANEŽOVCI

 VERSKI TISK: DRUŽINA

Zupnik Sunday 23 February 2020 - 4:24 pm | | Default