Mesec NOVEMBERmesec molitve za rajne. Vabljeni k molitvi.

 Zaradi razglasitve epidemije je ŽUPNIJSKA PISARNA zaprta.  Svete maše so brez navzočnosti ljudstva.

Če je kaj potrebno, urejajte po telefonu 041 402 468, oz. spletni strani: joze skofic@gmail.com.

Tudi svete maše lahko naročite na ta način. (Za naslednji teden so naročene samo za ponedeljek in nedeljo).

SVETO OBHAJILO in spoved lahko prejmete samo po predhodni najavi.

Upoštevajmo navodila: v cerkvi je lahko največ ena oseba ali pa družina.  Obvezne so maske in razkuževanje, pred prejemom zmolite kesanje in Očenaš…

 Ker imamo letos velik izpad dohodkov, Vas prosim, da bi po svojih močeh pomagali.  ŽUPNIJA Sv. Urban – Destrnik, Destrnik 14, 2253 Destrnik, IBAN: SI56 0420 2000 3005 579 Nova KBM ali pa dar v kuverti oddajte v nabiralnik župnišča. Bog povrni. Tudi svete maše lahko naročite na ta način.

 I. VEROUK v veroučni učilnici nadaljujemo ko bo mogoče. Veroučenci naj vsak teden naredijo vsaj eno nalogo v delovnem zvezku. Nekateri še delovnih zvezkov in knjig nimajo, pridite ponje po predhodni najavi. Tudi Sveta pisma za veroučence 7. in 8. razreda so že na voljo. Prispevek je 22 evrov.

Če še niste, oddajte IZJAVE STARŠEV in VPISNICO (za vse razrede). Obrazce najdete na spletni strani župnije http://sv-urban.com/ (verouk). Prošeni za dar za vzdrževanje učilnice in verouka.                              

III. Molimo, da se stanje glede virusa čim prej uredi… Na strani Cerkev v Sloveniji najdete podrobna navodila naših škofov.

 Cerkev čistijo in krasijo in očistijo župnišče v prihodnjem tednu: --

 Verski tisk: Družina, (cerkev je ob nedeljah pri glavnem vhodu odprta.)

Zupnik Sunday 15 November 2020 - 9:39 pm | | Default