I. SVETOVNI DAN BOLNIKOV – 11. FEBRUAR. Molimo za zdravje in bolnike.

II. Svete maše so po navodilih naših škofijskih voditeljev lahko ob navzočnosti vernih. Omejitve: eden ali družina na 30  kvadratnih metrov, maske, razdalja…

Če je kaj potrebno, če je le mogoče,  urejajte po telefonu 041 402 468, oz. spletni strani: joze.skofic@gmail.com. Ali pa posamič v župnijski pisarni.  Tudi svete maše lahko naročite na ta način.

Ker imamo velik izpad dohodkov Vas prosim, da bi po svojih močeh pomagali.  ŽUPNIJA Sv. Urban – Destrnik, Destrnik 14, 2253 Destrnik, IBAN: SI56 0420 2000 3005 579, Nova KBM ali pa dar v kuverti oddajte v nabiralnik župnišča. Bog povrni.  Prav lepa hvala vsem, ki ste darovali ali darujete za svete maše, potrebe cerkve… Bog povrni.  Nabirka ob nedeljah – dar oddajte v košaro ob izhodu. Bog povrni.

 III. VEROUK v veroučni učilnici nadaljujemo ko bo mogoče. Veroučenci naj vsak teden naredijo vsaj eno nalogo v delovnem zvezku. V tem tednu 14.

 ŠKOFIJSKA GIMNAZIJA AMS (Antona Martina Slomška) in Dijaški dom AMS vabita na VIRTUALNE INFORMATIVNE DNEVE v petek, 12. in v soboto, 13. 2. 2021 od 9. ure naprej. Obiščite jih na e-stojnicah:

https://informativni-dnevi.si/park/ustanova/skofijska-gimnazija-ams-maribor in

https://informativni-dnevi.si/park/ustanova/dijaski-dom-ams-maribor. Prijazno vabljeni bodoči dijaki.

 IV. Molimo, da se stanje glede virusa čim prej uredi… Na strani Cerkev v Sloveniji najdete podrobna navodila, molitve… .                 

Cerkev čistijo in krasijo in očistijo župnišče v prihodnjem tednu: --

 Verski tisk: Družina, Novi svet, Glasnik, …   knjižice POVEZANI V MOLITVI (vzemite v cerkvi in podarite svojim sosedom, znancem, domačim…) , molitev v času koronavirusa (vzemite ob izhodu) … (cerkev je ob sobotah in nedeljah odprta – vzemite versko literaturo.)  Vabljeni k obisku cerkve in k molitvi.

Zupnik Monday 08 February 2021 - 10:14 am | | Default