I.  LETO VERE – tudi z molitvijo utrjujmo vero. Molitev za vero 15. minut pred vsako mašo. Vabljeni!

II. VEROUK – redno po urniku.   Srečanje MLADIH v soboto, 1. dec. ob 18. uri.

III. Vaje OTROŠKEGA ZBORA so ob nedeljah ob 8.30.

Vaje ŽUPNIJSKEGA ZBORA v torek, 27. nov. ob 19. uri.

Srečanje ZAKONSKE skupine bo v soboto, 1. nov. ob 20. uri.

IV. TEDEN KARITAS – VESELJE V SOŽITJU

V župniji: v torek, 27. nov., od 15. do 17. ure zbiranje ozimnice in drugih dobrot, ki ste jih pripravljeni darovati ljudem v stiski. Stisk je veliko - pomagajmo!

V nedeljo, 2. dec., bo ob 10. uri zahvalna maša. Sodelovali bodo sodelavci Karitas.

V dekaniji bo dobrodelni koncert v petek, 30. nov., ob 19. uri v cerkvi sv. Petra in Pavla na Ptuju. Iščemo donatorje in sponzorje, ki dobijo ob daru nad 100 € vstopnico zastonj in še možnost oglaševanja. Vstopnice so na voljo tudi v župnišču.

Slovenska Karitas – srečanje na Ponikvi, v sredo, 28. nov., ob 11. uri molitev, 12.00 - maša, ob 16. in 20. uri istega dne bo v dvorani Golovec dobrodelni koncert. Če bi kdo želel na koncert naj se, prosim, prijavi do torka. Bog povrni za vsak vaš dober dar in dobro delo!

V. Delavnica izdelovanja ADVENTNIH VENCEV, bo v soboto, 1. dec. ob 9. uri. Če ima kdo kaj primernega zelenja in okraskov, ste lepo prošeni, da jih prinesete do petka, 30. nov. zvečer. Otroci - veroučenci, patudi njihovi starši, lepo vabljeni!

VI. MIKLAVŽEVANJE, bo v sredo, 5. dec., ob 17. uri. Prijave sprejemamo do petka, 30. nov. Prispevek je 8 €.

VI. HVALA OBČINI DESTRNIK in g. županu Vladimirju Vindišu za prispevek, 450 €, pri obnovi zidu ob cerkvi. Kako lepo je, ko nekdo čuti, kaj pomeni sodelovati. Podoba cerkve in okolica pričata o zvestobi, zavzetosti, skrbi, veselju, veri in podobi ljudi in posameznika, ki v kraju živijo …  Hvala! Hvala pa tudi vsem tistim, ki so preprečili, da bi župnija dobila še kaj več…. Naj razume, kdor more…

Cerkev čistijo in krasijo in očistijo župnišče v prihodnjem tednu: DRSTELJA I. (od št. 1 do 25)

VERSKI TISK: Družina,  Ognjišče,   Pratika – 5 €,   Marijanski koledar – 2 €

Zupnik Sunday 25 November 2012 - 01:37 am | | Default